Qingdao Renergy Equipment Co., Ltd., dumunung ing Qingdao, China, punika perusahaan Hi-tech melu riset, Pabrik, sales lan consulting technical saka sistem generasi listrik energi cilik lan medium anyar lan sistem konservasi energi. Kanthi R kuwat & kemampuan D, sistem kontrol kualitas ketat, Renergy iku bisa kanggo nyedhiyani layanan support teknologi energi anyar lengkap kanggo pelanggan.

 

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !