Babagan awake dhewe

IMG_0313

Qingdao Renergy Equipment Co., Ltd., dumunung ing Qingdao, China, punika perusahaan Hi-tech melu riset, Pabrik, sales lan consulting technical saka sistem generasi listrik energi cilik lan medium anyar lan sistem konservasi energi. Kanthi R kuwat & kemampuan D, sistem kontrol kualitas ketat, Renergy iku bisa kanggo nyedhiyani layanan support teknologi energi anyar lengkap kanggo pelanggan.

produk utama: Sistem turbin angin cilik lan medium ing 100kw; solar ing kothak lan sistem kothak mati, gendheng investasi sistem solar lan construction; angin lamp werna, cahya solar kanggo Taman, LED tuwuh cahya, lampu dhuwur bay, lampu trowongan, cahya werna LED, energi cahya industri nyimpen reformasi lan energi reformasi konservasi.

Renergy wis teknologi tombol ing industri energi anyar. teknologi Jarak global kanggo turbin ukuran angin cilik lan medium bisa ngatasi masalah safety ing operasi turbin angin. Jarak global, sistem safety ABS, sistem kontrol cerdas, lan platform ngawasi remot nyedhiyani pangayoman safety stasiun daya angin mlaku.

pabrik RENERGY nduweni generator platform paling majeng lan poto-dikembangaké test, angin sistem imbangan rotor, Jarak global test platform, kekuatan lemes Testing Lab lan turbin macem-macem angin specialized peralatan deteksi liyane; pabrik nduweni kemampuan kanggo 100sets layang turbin angin saben sasi.

sistem turbin angin kalebu turbin angin, menara, ing kothak controller lan mesin, kanggo phase siji utawa sambungan kothak telung phase. turbin angin Renergy saged cocog karo ing kothak inverters saka ABB, daya EL lan account misuwur ing China lan luar negeri.

turbin angin RENERGY banget populer ing Jerman, Denmark lan negara Eropa liyane; kinerja wis disetujoni dening kita agen lan pelanggan. sistem turbin angin wis ngalami kacepetan angin banget liwat 45m / s ing Denmark.

sistem turbin angin punika cocok kanggo farms, rumah tangga, fasilitas bisnis cilik, stasiun telekomunikasi.

Becik welcome pelanggan lan kanca-kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi lan rembugan bisnis. Ayo kita bisa bebarengan kanggo kauntungan bebarengan kita.

www.renergywind.com


WhatsApp Online Chat !