FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Carane ora turbin angin nggawe listrik?

Angin dadi glathi babak; iki giliran batang, kang nyambung generator. A generator mrodhuksi energi listrik saka energi mechanical.

Apa ukuran turbin angin aku kudu?

Iki gumantung dikarepake energi. Mangga ngetung konsumsi listrik max Panjenengan saben dina. On rata-rata, sing ngarep khas Amérika bakal mbutuhake turbin cilik karo 5kw angin 10kw.

Apa periode payback saben?

Dawa periode payback gumantung ing turbin, kualitas angin ing situs instalasi, berlaku tarif listrik, lan Financing lan bayaran dhuwur. Gumantung ing faktor lan liyane, wektu iku njupuk kanggo kanthi waras biaya turbin angin cilik bisa njupuk ngendi wae saka 6 kanggo 30 taun.

Carane sistem angin cilik maintained?

pemriksaan tumindake sing dileksanakake sapisan saben sawetara taun saka turbin 20 + taun umure. A installer profesional utawa Teknisi dilatih (biasane Produsèn utawa bakul sing didol turbin) njogo turbin lan menara liwat pemriksaan fisik, sanadyan sawetara turbin bisa teliti mbatalake saka komputer.

Aku kudu planning ijin?

panginstalan Energy Angin cilik mbutuhake planning ijin lan sampeyan kudu tansah takon panguwasa lokal. Sakabèhé, kawicaksanan planning nasional ndhukung perkembangan ukuran cilik Angin Energy.

Apa turbin angin rame?

Kita Angin Cilik Turbines wis dirancang kanggo dadi sepi banget, kanggo Kayata dening gadhah sistem drive langsung supaya pindah kothak swara lan kanggo nambah efficiency. Umumé, angin dhewe ndadekake luwih saka gangguan sing turbin angin. Iku paling dipercaya sing sembarang gangguan saka Cilik Angin Turbines bakal krungu ing luwih saka 30 m. gangguan ing lapangan watara 40-50 DB (A).

7.What jenis ndhukung bisa nyedhiyani kanggo instalasi ing situs?

Sadurunge instalasi, kita bakal nyedhiyani kabeh manual technical. Kangge kita bisa ngirim Teknisi kanggo ngawasi instalasi.

8.How aku bisa milih sistem cukup?

Yen project iku adoh saka jaringan kothak umum, banjur sampeyan bisa nimbang mati sistem kothak.

Yen sampeyan mung arep kanggo ngurangi tarif listrik, sampeyan bisa nimbang ing sistem kothak.

Kajaba wong-wong mau, kita bisa nyedhiyani stasiun kothak / telekomunikasi mikro lan angin sistem Sato solar miturut kondisi beda.

9.Maybe aku mung bisa tuku sawetara komponen kaya agul-agul, mesin, lan menara?

Ya, sampeyan bisa. Sembarang project related, welcome bareng karo kita.

Kajaba produksi, apa maning bisa apa?

Kita bisa tanggung jawab kanggo desain, analisis, pitungan, instalasi lan layanan.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !