kontrol Intelligent

sistem kontrol cerdas RENERGY iku sawijining sistem electrical cerdas inovator, ngadopsi paling teknologi kontrol turbin angin lan pathêt Jarak ciri turbin angin global. hardware utama saka supplier internasional paling apik, duwe kemampuan mlaku stabil lan kemampuan anti-gangguan kuwat. lunak adopts strategi kontrol redundansi kanggo mesthekake sistem mlaku aman lan andal. Sistem wis extendibility kuwat; bisa cocog karo kabeh jinis mesin account misuwur lan modul monitor remot. Iki ketemu requirement klien saka layanan siji-mandeg.

keuntungan kontrol Intelligent

keuntungan kontrol Intelligent

pangayoman Intelligent:

15 edundancy pangukuran pangayoman safety:

  1. Yawing pangayoman brake kanggo Gagal daya, kayata liwat voltase, liwat saiki, liwat kacepetan puteran, liwat suhu, kurang meksa lan ing;
  2. sensor pangayoman Gagal kanggo voltase, saiki, kacepetan puteran, kacepetan angin, arah angin;
  3. Gagal sistem pangayoman brake darurat kanggo yawing lan kontrol Jarak Gagal;
  4. pangreksan kanggo "mesin punika saking net"; mungkasi ing liwat kacepetan angin; fungsi maneh kacepetan angin minangka kurang lan ing.

Panganggo bisa ngawasi sistem turbin angin dening internet utawa seluler ing wektu nyata.

turbin angin ngawasi remotyawing aktif

a.Automatic angin arah founding

b.Automatic untwisting

angin sistem turbin yawing


WhatsApp Online Chat !