Renergy integrated LED street light

Short Description:

Description Prodhuk LED Lampu Container 1.0 prodhuk kapal penggedhe lan 2018 Newest cahya ruangan solar ing lapangan cahya srengéngé. The Light Container 1.0 nggantosi inovasi mbebayani ing industri ruangan cahya. Iku misi kita sing ngganti ruangan cahya tradisional ing mangsa. Ing inti Advantage One 3.2V Input voltase Fitur iki wis cahya iki bisa uga ing ala cuaca kaya udan utawa dina mendhung, utawa lingkungan Sunshine ala. Ing inti Kauntungan Two Mold Made Prod ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    fwefwe szdsaf

    Description Product

    LED Lampu Container 1.0 prodhuk kapal penggedhe lan 2018 Newest cahya ruangan solar ing lapangan cahya srengéngé. The Light Container 1.0 nggantosi inovasi mbebayani ing industri ruangan cahya. Iku misi kita sing ngganti ruangan cahya tradisional ing mangsa.

    Ing inti Advantage Salah

    3.2V Input voltase
    Fitur iki wis cahya iki bisa uga ing ala cuaca kaya udan utawa dina mendhung, utawa lingkungan Sunshine ala.

    Ing inti Advantage Two

    Mold Made Product
    efficiency produksi lan Tambah kateguhan ing.

    Ing inti Advantage Tiga

    Luwih Streamline Body Kanthi kinerja luwih. Amarga saka jamur digawe produk, wis luwih Streamline awak, kang nyumbang kanggo potensial kinerja prodhuk kang
    Ing inti Kauntungan Four

    Nggunakake High Material Quality
    Materi awak wis aluminium alloy.The daya komponèn punika monocrystalline Silicon (A Grade) .Ing baterei lithium kang digunakake kanggo bis listrik nang. Komponen elektronik bisa tekan tingkat militèr ..

    Ing inti Advantage Lima

    Shining Kabeh Night Long
    Kita janji sing bisa mencorong kabeh wengi long.Not mung amarga saka nggunakake baterei kapasitas gedhe lan kualitas dhuwur diimpor lamp, nanging uga kita wis riset lan dikembangaké sistem kontrol cahya cerdas. Iku bisa disebaraké listrik ampas liyane mamang tetep.

    instalasi

    grdgre

    dqwewq

    11111

    pandom produk

    The Light Container 1.0a (Solar werna cahya kabeh ing siji)cwqfwq

    Led :Nichia  ( 20w, 2000lm )

    Baterei: Iron lithium (30ah)

    solar sel: Silicon monocrystalline (30W)

    Bobot: 7,6 kg

    Size :755 * 350 * 81

    jinis werna: ireng lan putih

    suhu Safety: -20 - 65 (celsius)

    urip Product:> 50000 (jam)

    Cahya logika: cahya kebak daya kanggo pisanan 4 jam,

    cahya bubar cerdas

    Sertifikat Quality :CE, RoHS

    Aplikasi: ruangan \ project \ dalan \ titik apik

     

    The Light Container 1.0b (Solar werna cahya kabeh ing siji)222222

    Led :Nichia  ( 30W, 3000lm )

    Baterei: Iron lithium (40ah)

    solar sel: Silicon monocrystalline (40W)

    Bobot: 7.8 kg

    Size :755 * 350 * 81

    jinis werna: ireng lan putih

    suhu Safety: -20 - 65 (celsius)

    urip Product:> 50000 (jam)

    Cahya logika: cahya kebak daya kanggo pisanan 4 jam,

    cahya bubar cerdas

    Sertifikat Quality :CE, RoHS

    Aplikasi: ruangan \ project \ dalan \ titik apik

     

    The Light Container 1.0c (Solar werna cahya pamisah Tipe)33333

    Led :Nichia  ( 60W, 6000lm )

    Baterei: Iron lithium 80ah)

    solar sel: Silicon monocrystalline (80W)

    Bobot: 10.5 kg

    Size :755 * 350 * 81( Lamp )+ 755 * 350 ( solar )

    jinis werna: ireng lan putih

    suhu Safety: -20 - 65 (celsius)

    urip Product:> 50000 (jam)

    Cahya logika: cahya kebak daya kanggo pisanan 4 jam ,

    cahya bubar cerdas

    Sertifikat Quality :CE, RoHS

    Aplikasi: ruangan \ project \ dalan \ titik apik

     

     

    The Light Container 1.0d (Solar werna cahya pamisah Tipe)4444444

    Led :Nichia  ( 80W, 8000lm)

    Baterei: Iron lithium 120ah)

    solar sel: Silicon monocrystalline (120W)

    Bobot: 13 kg

    Size :755 * 350 * 81( Lamp )+ 755 * 350 ( 2 solar )

    jinis werna: ireng lan putih

    suhu Safety: -20 - 65 (celsius)

    urip Product:> 50000 (jam)

    Cahya logika: cahya kebak daya kanggo pisanan 4 jam ,

    cahya bubar cerdas

    Sertifikat Quality :CE, RoHS

    Aplikasi: ruangan \ project \ dalan \ titik apik

    paket

    55555

    aplikasi

    66666


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !