Off-kothak angin surya lan diesel Sato sistem sumber daya

222222

Off-kothak angin surya lan diesel Sato sistem sumber daya 

Apa asas saka sistem:

turbin angin lan solar listrik, listrik wis kebak menyang grup baterei dening controller daya, lan banjur liwat mesin, sumber daya AC kanggo kathah. generator Diesel digunakake minangka bali munggah daya, iku bakal miwiti nalika angin lan solar sing boten cecek, ngisi menyang baterei kanggo nglindhungi baterei.

sistem iki digunakake digunakake ing ngendi ana daya ing wilayah remot; Supaya kanggo ngurangi polusi konsumsi energi lan lingkungan lan nyimpen biaya, ditrapake angin lan solar daya kanggo syarat panggunaan daya. Sistem iki bisa migunakake energi anyar lan nambah efficiency daya kanggo ngurangi polusi konsumsi diesel lan lingkungan lan nyimpen energi

konfigurasi sistem:

peralatan

specification Technical

Quantity

turbin angin

RW-5kW global Jarak, DC240V

1

Tower lan aksesoris

8m, menara monopole

1

solar lan krenjang

5kW, nanocrystal

1

Off-kothak solar angin lan diesel Sato controller

angin 5kW, 5kW solar, DC240V

1

inverter

10KVA / DC240V / AC220V

1

Baterei lan krenjang

12V / 200Ah

40

diesel

5kW

1

kaluwihan sistem

 

  1. linuwih

desain Modularized; nambah linuwih sistem liwat desain keluwih, kang njamin sistem isih bisa yen salah siji Subsystems wis malfunction.

  1. njamin sumber daya apik

complementation energi Multiple; ngontrol dirating daya kanggo ngalih diesel kanggo nggunakake daya nalika energi sistem boten cecek lan Kangge Cut mati mbukak rasah kanggo enlarge wektu sistem sumber daya.

  1. efficiency dhuwur

Wiwit energi utami dubious lan winates, ing efficiency sistem kudu nyathet; sistem adopts modul daya IGBT lan mode kontrol PWM kanggo ngurangi konsumsi energi sistem.

  1. Good kaukur

Sistem migunakake Desain modul kanggo njamin sistem kaukur; nyedhiyani ngalih kanggo nambah sistem kapasitas daya kanggo nggawe manawa sistem upgrade

  1. automation dhuwur

Aplikasi sistem kabèh adopts cara otomatis kanggo ngontrol sistem lan ngurangi kontrol manungsa, ora mung kanggo nambah efficiency apa, nanging uga nambah safety sistem lan linuwih

lapangan aplikasi

aplikasi Ngarep, pulo, desa cilik, stasiun daya cilik, sistem kothak mikro, deso domestik, cilik Holdings, tetanèn, dagang.

cilik sinau aplikasi

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Plane


Post wektu: Apr-03-2018
WhatsApp Online Chat !