On-kothak sistem

44444

On sistem kothak (utawa sistem sambungan kothak) iku aplikasi sistem paling populer saiki. turbin angin generate listrik gantian, listrik iku beda-beda gumantung ing voltase lan frekuensi gumantung kacepetan angin. On kothak controller ngowahi listrik iki menyang saiki langsung lan ngatur tegangan ing Nilai aman lan ditrima kanggo ing mesin Gird. On kothak mesin bakal ngirim kabeh listrik menyang jaringan kothak.

Turbin angin Renergy bisa digunakake bebarengan karo Power siji, Ginlong, SMA , Delta, EL inverters.

Konfigurasi sistem :

peralatan

specification Technical

Quantity

turbin angin

RW-5kW global Jarak, DC400V

1

Tower lan aksesoris

8m, menara monopole

1

On kothak controller

5kW ing nggunakake kothak

1

On kothak mesin

5kW,

Power siji PVI-6000 /

GCI-6K /

Windy boy 6000

1

kaluwihan sistem

 

  1. Baterei ora, nyimpen biaya.
  2. Bathi dhuwur (Bali ing investasi). Ing sawetara panggonan, wektu payback bisa kurang saka 5years.

3. Cocog kanggo privasi anyar saka negara, karo nilai ekonomi lan entuk manfaat sosial

4. maximizes praktis turbin angin

lapangan aplikasi

Sistem iki digunakake digunakake kanggo ngarep, pabrik, deso domestik, cilik Holdings, tetanèn, dagang, stasiun daya cilik, stasiun daya kothak mikro lan sawetara negara sing ngijini daya angin kanggo nyambung kothak listrik.

cilik sinau aplikasi

On kothak cilik sinau sistem

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Plane


Post wektu: Apr-21-2018
WhatsApp Online Chat !