Telecom sistem sumber daya stasiun

33333

Telecom sistem sumber daya stasiun 

turbin angin cilik sing solusi sampurna kanggo sektor telekomunikasi.

stasiun Telecom tugasaken ing turah mbrawah ing saindhenging donya kanggo mesthekake fasilitas komunikasi cekap. Ing paling area remot, syarat daya kanggo stasiun iki asring diwenehake liwat generator diesel grapyak lingkungan, kang ora mung larang kanggo operate nanging uga karo Tambah terus sumber bahan bakar fosil, nggunakake generator diesel bakal rauh dadi berkelanjutan.

turbin angin Renergy karo layanan lan pangopènan syarat kurang nggawe instalasi ing remot lan hard kanggo layanan lokasi liyane atraktif.

Aplikasi: Kanggo nuduhake sumber-sumber sing dipercaya, biaya-efektif lan lingkungan swara daya kanggo stasiun telekomunikasi seluler China ing wilayah remot.

Saka taun 2008, Renergy wis melu ing desain saka sumber daya dipercaya kanggo stasiun telekomunikasi ing dhaerah padesan kanggo China seluler. Akèh anyar utawa dianyari padha dibangun ing gunung-gunung lan punthuk-punthuk, iku perlu sing mbangun jaringan lan pangopènan bisa digawa ing kaping taun nalika minimalake kunjungan situs

Peralatan tombol saka sistem sumber daya Turbine Renergy Angin. Kang digunakake minangka unsur utama sistem daya remot ing dhaerah padesan. Nalika kuwi, turbin wis buktiaken dhewe liwat sawetara taun ing extremes banget atos saka cuaca sing bisa ana ing sisih kulon lan kidul-kulon saka China. area Northwest wilayah isis; paling farms angin MW dumunung ana. gusts banget kuwat angin bisa kelakon ing sembarang wektu taun, utamané sak mangsa, lan iki wis digawe luwih elek amarga dhuwur lan luwih kapapar lokasi sing luwih endi stasiun telekomunikasi padha dibangun. Iku penting sing sembarang peralatan diinstal ing lokasi iki ana awet lan dipercaya salawasé mrintahake pangopènan minimal.  

Sistem wis operasional wiwit 2009 lan sistem daya ing situs instalasi dileksanakake banget uga. Renergy diinstal atusan sistem kuwi kanggo China seluler. Lan sawise sing, Renergy miwiti kanggo nyedhiyani sistem kuwi kanggo China Union, China Telecom.

Supaya adoh, Renergy wis kasedhiya atusan sistem kuwi kanggo pelanggan telekomunikasi ing Rusia, Tajikistan lan Iran.

Apa asas

turbin angin lan solar listrik, ngisi menyang klompok baterei DC48 liwat 48V angin lan Sato controller solar, sumber daya kanggo kathah telekomunikasi.

generator Diesel bisa digunakake minangka sumber daya serep. Sistem bisa ombone kanggo nyedhiyani daya AC liwat kothak mesin mati, lan uga kasedhiya kanggo nyambung menyang kothak liwat ing kothak mesin.

Konfigurasi sistem

peralatan

specification Technical

Quantity

turbin angin

RW-5kW global Jarak, DC200V

1

Tower lan aksesoris

8m, menara monopole

1

controller angin

DC48V / 100A

1

solar lan krenjang

5kW, nanocrystal

1

controller solar

DC48V / 100A

1

inverter

2kVA / DC48V / AC220V

1

Baterei lan krenjang

2V / 800Ah

48

kauntungan System

 

1. sambungan solar Multiple

2. sambungan turbin angin Multiple

3. Diesel generator minangka serep

4. fungsi MPPT Solar

5. Angin fungsi turbin MPPT

6. daya Solar kontrol voltase output

7. Angin kontrol voltase output daya

sistem manajemen energi 8. baterei Digital

9. sistem Manajemen mbukak Intelligent

10. System diagnosing fault lan sistem monitoring

sistem transfer 11. Wireless

12. Angin Manajemen turbin mlaku.

area aplikasi

stasiun Telecom, stasiun sinyal, stasiun basa GSM lan ing.

cilik sinau aplikasi

Telecom cilik sinau stasiun

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih House


Post wektu: Apr-19-2018
WhatsApp Online Chat !