Angin sistem sumber daya solar lan kothak Sato

55555

 

Apa asas :

turbin angin lan solar listrik, listrik wis kebak menyang grup baterei dening controller daya, lan banjur liwat mesin, sumber daya AC kanggo kathah.

Nalika ana listrik ing grup antuk giliran, mesin bakal ngalih tampilan kothak lan terus kanggo nyedhiyani daya kanggo kathah, Kangge, mesin bakal ngisi menyang baterei kanggo tetep baterei ing kondisi apik.

S konfigurasi ystem:

peralatan

specification Technical

Quantity

turbin angin

RW-5kW global Jarak, DC240V

1

Tower lan aksesoris

8m, menara monopole

1

solar lan krenjang

5kW, nanocrystal

1

Off kothak angin solar Sato controller

angin 5kW, 5kW solar, DC240V

1

Off kothak mesin karo fungsi kothak ngalih

10KVA / DC240V / AC220V

1

Baterei lan krenjang

12V / 200Ah

40

S kaluwihan ystem

 

Cocog kanggo panggonan karo stabil kothak listrik.

aplikasi lapangan

aplikasi Ngarep, pulo, desa cilik, stasiun daya cilik, deso domestik, cilik Holdings, tetanèn, dagang.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Piala


Post wektu: Apr-20-2018
WhatsApp Online Chat !