global Jarak

Rege

Variabel turbin Jarak angin produk paten lan pelopor ing industri turbin angin. Jarak mekanisme centrifugal poto-dikembangaké kontrol turbin angin nyetel Jarak agul-agul ngisor puteran kacepetan rotor angin, lan tetep turbin angin ing kacepetan puteran dirating. Ing turbin angin wis daya output stabil lan mlaku aman lan pangopènan gratis. 

QQ20150623103102

Wuku

watesan saka RPM punika kontrol ing 10rpm, Manajemen pas

pangayoman Multiple kanggo komponen tombol, mesin pas


WhatsApp Online Chat !