за нас

IMG_0313

Кингдао Renergy опрема копродукции, Ltd, се наоѓа во Кингдао, Кина, е Hi-tech компанија се ангажирани во истражување, производство, продажба и технички консалтинг на мали и средни новиот систем на производство на енергија со електрична енергија и зачувување на енергијата систем. Со силна R & D способност, строга контрола на квалитетот, Renergy е во состојба да обезбеди сеопфатна нови услуги за поддршка на енергија технологија за клиентите.

Главни производи: мали и средни ветер турбината систем под 100kW; соларни на мрежа и надвор од мрежа систем, покрив инвестиции Сончевиот систем и изградба; ветер соларни уличното осветлување, сончевата светлина за градината, LED расте светлина, LED висок залив светлина, LED тунел светлина, LED уличното осветлување, индустријата светло за заштеда на енергија реформирање и зачувување на енергијата реформирање.

Renergy има клучна технологија во нови енергетски индустрија. Променлива технологија теренот за мали и средни турбина на ветер може да го реши проблемот со безбедноста во работењето турбина на ветер. Променлива теренот, безбедноста на системот ABS, интелигентен систем за контрола, како и платформа за далечински мониторинг обезбеди заштита за безбедност на централа на ветер трчање.

RENERGY фабрика има најнапредните и авто-развиена генератор тест платформа, системот рамнотежа ветер ротор, променлива платформа теренот тест, замор сила лабораторија за тестирање и други различни турбина на ветер специјализирана опрема за откривање; Фабриката има способност да 100sets испорака на турбини на ветер месечно.

Ветер турбината систем вклучува турбина на ветер, кула, на мрежа контролор инвертер и, за една фаза или три фаза поврзување мрежа. Renergy турбина на ветер е способен да одговара со мрежа на инвертери од АББ, EL моќ и други познати бренд во Кина и во странство.

RENERGY ветерни турбини се многу популарни во Германија, Данска и други европски земји; на перформанси е одобрување од страна на нашите агенти и клиенти. Ветер турбината систем доживеа исклучително брзината на ветерот на повеќе од 45 милиони / s во Данска.

Ветер турбината систем е погоден за фарми, домаќинствата, малите деловни објекти, телекомуникациски станица.

Топло добредојде клиенти и пријатели од целиот свет да ја посетите и да преговараат за бизнис. Дозволете ни да работат заедно за нашата заедничка корист.

www.renergywind.com


WhatsApp Online Chat !