Интелигентна контрола

RENERGY интелигентен систем за контрола е реновиран интелигентни електричниот систем, на донесувањето на најдобрите технологија за контрола на турбина на ветер и чешла променлива теренот карактеристики турбина на ветер. Главната хардвер се од најдобрите меѓународни снабдувач, имаме стабилна трчање способност и силна анти-мешање способност. Софтверот усвои стратегија за контрола на вишок за да се обезбеди систем на водење на безбедно и сигурно. Системот има силна extendibility; што може да одговара со сите видови на познатиот бренд инвертер и далечински модул монитор. Таа ги исполнува барањата на клиентот на еден-стоп услуга.

Интелигентна контрола на бенефиции

Интелигентна контрола на бенефиции

Интелигентна заштита:

мерења безбедност за заштита на 15 edundancy:

  1. Yawing заштита кочница за прекин на електричната енергија, како што се напон, над струја, ротирачкото брзина, над температурата, низок притисок и така натаму;
  2. сензор за заштита неуспех за напон, струја, ротирачки брзина, брзината на ветерот, ветерот;
  3. дефект на системот за заштита на рачната сопирачка за yawing и контрола на теренот неуспех;
  4. заштита за "инверторот е надвор од нето"; гости во текот на брзината на ветерот; рестарт функција како мала брзина на ветерот и така натаму.

Корисникот може да го следи системот на турбина на ветер на интернет или мобилен телефон во реално време.

турбина на ветер далечински мониторингактивни yawing

насока основањето a.Automatic ветер

b.Automatic untwisting

ветер турбината систем yawing


WhatsApp Online Chat !