променлива теренот

rege

Променлива теренот турбина на ветер е патентиран производ и пионер во индустријата ветер турбината. Центрифугална теренот контролиран механизам на турбина на ветер самостојно развиени прилагодување на теренот сечилото следните ветер ротор ротација брзина, и да ја задржите турбина на ветер при номинална брзина на ротирање. турбина на ветер е стабилна излезна моќ и безбедно да работи и да се одржува. 

QQ20150623103102

Предности

Горната граница на вртежи се контролира во 10rpm, прецизно управување

Повеќе за заштита на клучните компоненти, прецизна обработка


WhatsApp Online Chat !