Rreth nesh

IMG_0313

Qingdao Krem Equipment Co, Ltd, të vendosura në Qingdao, Kinë, është një ndërmarrje Hi-tech të angazhuar në kërkimin, prodhimin, shitjen dhe konsultime teknike të sistemit të ri të vogla dhe të mesme prodhimit të energjisë elektrike të energjisë dhe të sistemit të ruajtjes së energjisë. Me të fortë R & D aftësi, sistemin e kontrollit të rreptë të cilësisë, Krem është në gjendje të ofrojë mbështetjen e teknologjisë së energjisë shërbim të plotë të ri për konsumatorët.

Produktet kryesore: Sistemi vogla dhe të mesme turbinë me erë nën 100kw; diellore në rrjet dhe të sistemit jashtë rrjetit, çati investime sistemit diellor dhe të ndërtimit; era dritë rruge diellore, drita diellore për kopshtin, LED rritet dritë, LED dritë të lartë gji, LED dritë tunel, LED dritë rruge, drita industrinë e energjisë kursimit të reformimit dhe Ruajtjen e Energjisë reformim.

Krem ka teknologji të rëndësishëm në industrinë e re të energjisë. teknologji ndryshueshme katran për turbinë vogla dhe të mesme e erës mund të zgjidhë problemin e sigurisë në operacion turbinë me erë. katran ndryshueshme, sistemi i sigurisë ABS, sistemi i kontrollit inteligjent, dhe platforma të largët monitorimit të sigurojë mbrojtje të sigurisë për stacionin e energjisë së erës running.

Fabrika Krem ka platformën më të përparuar dhe të zhvilluar vetë-gjenerator provë, rotor era sistemi bilanc, e ndryshueshme platformë provë katran, forca lodhje testimin laborator dhe turbinave të erës të ndryshme të specializuara pajisje të tjera të zbulimit; Fabrika ka aftësinë për të 100sets ofrimit të turbinave të erës në muaj.

Sistemi Turbinë Wind përfshin turbinë ere, kullë, në kontrollues të rrjetit dhe inverter, për fazën e vetme ose tre faza lidhjes në rrjet. turbinë Krem erës është i aftë që të shkojë me të në Inverters rrjetit nga ABB, pushteti EL dhe markave të tjera të famshme në Kinë dhe jashtë vendit.

turbinat e erës Krem janë shumë të popullarizuara në Gjermani, Danimarkë dhe vende të tjera evropiane; performanca ka qenë miratimi nga agjentët tanë dhe konsumatorëve. Sistemi turbinë Wind ka përjetuar jashtëzakonisht shpejtësinë e erës prej mbi 45m / s në Danimarkë.

sistemin e turbinave të erës është i përshtatshëm për fermat, familjet, objektet e biznesit të vogël, stacion telekomit.

Ngrohtësisht i mirëpritur klientët dhe miq nga e gjithë bota për të vizituar dhe të negociuar të biznesit. Le të punojmë së bashku për të mirën tonë të përbashkët.

www.renergywind.com


WhatsApp Online Chat !