FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Si funksionon një turbinë me erë të energjisë elektrike?

Era kthen blades rrumbullakët; Ky vishet bosht, i cili lidhet me një gjenerator. Një gjenerator prodhon energji elektrike nga energjia mekanike.

Çfarë Madhësia e turbinave të erës nuk kam nevojë?

Kjo varet nga kërkesa tuaj të energjisë. Ju lutemi të llogaritur konsumin tuaj max elektrike në ditë. Mesatarisht, një shtëpi tipike amerikane do të kërkojë turbinë e vogël me 5kw ose turbinë 10KW.

Cila është periudha mesatare shpagim?

Gjatësia e periudhës shpagim varet nga turbinë, cilësisë së erës në vendin e instalimit, normat mbizotëruese të energjisë elektrike, dhe financimit në dispozicion dhe stimuj. Varësisht nga këto dhe të tjera faktorë, koha që duhet për të shërohet plotësisht koston e një turbinë ere të vogla mund të marrë diku nga 6 deri në 30 vjet.

Si janë mbajtur sisteme të vogla era?

Inspektimet rutinore janë kryer një herë në disa vjet e 20 + vjeçare jetëgjatësi një turbinë-së. Një installer profesional ose teknik të trajnuar (zakonisht prodhuesi ose tregtari që shiten turbinë) mban turbinë dhe kullën përmes inspektimeve fizike, edhe pse disa turbina mund të monitorohen nga distanca nga një kompjuter në shtëpi.

A kam nevojë për leje ndërtimi?

instalimet e vogla energjia e erës mund të kërkojë leje dhe ju duhet gjithmonë të konsultoheni me autoritetin lokal. Në përgjithësi, politikat kombëtare të planifikimit të mbështetur zhvillimin e shkallë të vogël Wind Energy.

Janë turbinat e erës zhurmshme?

E vogla tona Wind Turbines janë projektuar të jetë shumë i qetë, për shembull duke pasur sisteme të drejtpërdrejtë me makinë për të shmangur kuti zhurma gear dhe për të rritur efikasitetin. Në përgjithësi, vetë era bën zhurmë më shumë se një turbinë me erë. Kjo është më e pamundur që ndonjë zhurmë nga Small Wind Turbines do të dëgjohet në më shumë se 30 m. Zhurma është në fushën rreth 40-50 dB (A).

mbështet lloj 7.What mund të japin për instalimin në vend?

Para instalimit, ne do të sigurojë të gjithë manual teknik. Ndërkohë që ne mund të dërgoni teknik për mbikëqyrjen e instalimit.

8.How mund të zgjedh sistemin e arsyeshme?

Nëse projekti juaj është larg nga rrjeti rrjetit publik, atëherë ju mund të konsideroni off sistem të rrjetit.

Nëse ju vetëm shpresë për të ulur normat elektrike, atëherë ju mund të konsideroni në sistemin e rrjetit.

Përveç tyre, ne mund të sigurojë stacionin mikro grid / telekomit dhe era sistem hibrid diellor sipas kushteve të ndryshme.

9.Maybe Unë vetëm mund të blejnë disa komponentë si teh, inverter, dhe kulla?

Po ti mundesh. Çdo projekt i lidhur, të mirëpritur ndani me ne.

Përveç prodhimit, çfarë tjetër mund të bëni?

Ne mund përgjegjës për projektimin, analiza, llogaritje, instalimit dhe shërbimit.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !