kontrollit inteligjente

Krem sistemi i kontrollit inteligjent është një sistem i shpikur inteligjent elektrik, miratimin më të mirë të turbinave të erës teknologji të kontrollit dhe krehje ndryshueshme katran karakteristikat e turbinave të erës. hardware kryesore janë nga furnizuesit më të mirë ndërkombëtare, kanë aftësi të qëndrueshme drejtimin dhe aftësi të fortë anti-ndërhyrje. Software miraton strategjinë e kontrollit tepricë për të siguruar sistemin drejtimin në mënyrë të sigurtë dhe të besueshme. Sistemi ka extendibility të fortë; ajo mund të përputhen me të gjitha llojet e inverter markë e famshme dhe të largët modul monitor. Ajo i plotëson kërkesat e klientit të shërbimit me një ndalesë.

Përfitimet inteligjente të kontrollit

Përfitimet inteligjente të kontrollit

Inteligjente Mbrojtja:

15 edundancy masat e mbrojtjes të sigurisë:

  1. Yawing mbrojtje frenave për dështim të pushtetit, të tilla si mbi tension, mbi aktuale, mbi shpejtësinë e rradhës, me kalimin e temperaturës, presionit të ulët dhe kështu me radhë;
  2. sensor mbrojtjen dështim për tension, aktuale, shpejtësia e rradhës, shpejtësia e erës, drejtimin e erës;
  3. dështimit të sistemit për mbrojtjen e frenave emergjente për yawing dhe kontrollin e katran dështimit;
  4. mbrojtje për "inverter është jashtë net"; ndaluar në më shumë se shpejtësia e erës; funksion restart shpejtësi sa më të ulët të erës dhe kështu me radhë.

Përdoruesi mund të monitorojë sistemin e turbinave të erës nga interneti ose celular në kohë reale.

turbinë erës monitorimin e largëtyawing aktive

erës a.Automatic drejtim themelimi

b.Automatic zhdredhje

erës sistem turbinë yawing


WhatsApp Online Chat !