katran ndryshueshme

Rege

turbinë ndryshueshme me erë katran është një produkt i patentuar dhe pionier në industrinë e turbinave të erës. Centrifugale katran mekanizëm të kontrolluar vetë-zhvilluar e turbinave të erës përshtat katran teh mëposhtëm rotorit era shpejtësinë e rradhës, dhe për të mbajtur turbinë ere me shpejtësi të vlerësuarat rradhës. Turbinave të erës ka një fuqi të qëndrueshme e prodhimit dhe drejtimin sigurt dhe është mirëmbajtje pa pagesë. 

QQ20150623103102

përfitimet

kufiri i sipërm i RPM është i kontrolluar brenda 10rpm, menaxhimin e saktë

Multiple mbrojtje për komponentet kryesore, machining saktë


WhatsApp Online Chat !