Qingdao Renergy Equipment Co., Ltd., ayana di Qingdao, Cina, nyaéta perusahaan Baraya tech aktipitas panalungtikan, pabrik, jualan na konsultan teknis ngeunaan Sistim generasi listrik tanaga leutik tur sedeng anyar jeung sistem konservasi énergi. Kalawan Sunda kuat & kamampuhan D, sistem kadali kualitas ketat, Renergy téh bisa nyadiakeun layanan rojongan téhnologi énergi anyar komprehensif pikeun konsumén.

 

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat !