Tentang Kami

IMG_0313

Qingdao Renergy Equipment Co., Ltd., ayana di Qingdao, Cina, nyaéta perusahaan Baraya tech aktipitas panalungtikan, pabrik, jualan na konsultan teknis ngeunaan Sistim generasi listrik tanaga leutik tur sedeng anyar jeung sistem konservasi énergi. Kalawan Sunda kuat & kamampuhan D, sistem kadali kualitas ketat, Renergy téh bisa nyadiakeun layanan rojongan téhnologi énergi anyar komprehensif pikeun konsumén.

produk utama: Sistim turbin angin leutik tur sedeng dina 100kw; surya on grid sarta sistem grid off, hateup investasi sistim tatasurya sarta konstruksi; angin lampu surya jalan, lampu solar pikeun taman, LED tumuwuh lampu, LED lampu tinggi salam, LED lampu torowongan, lampu jalan LED, tanaga lampu Industri nyimpen Reformasi jeung énergi Reformasi konservasi.

Renergy boga téhnologi konci di industri énergi anyar. téhnologi pitch variabel pikeun turbin ukuranana angin leutik tur sedeng bisa ngajawab masalah kaamanan di operasi turbin angin. pitch variabel, Sistim kaamanan ABS, sistem kontrol calakan, sarta platform ngawaskeun jauh méré panangtayungan kaamanan pikeun stasiun kakuatan angin jalan.

pabrik RENERGY boga generator platform paling canggih tur timer dimekarkeun test, angin Sistim kasaimbangan rotor, pitch variabel test platform, kakuatan kacapean nguji lab na turbin rupa angin husus alat deteksi séjén; pabrik gaduh kamampuhan pikeun 100sets kiriman turbin angin per bulan.

Sistim turbin angin ngawengku turbin angin, munara, dina grid controller sarta inverter, pikeun fase tunggal atawa sambungan grid tilu fase. turbin angin Renergy nyaeta mampuh cocog kalayan dina grid inverters ti ABB, kakuatan El jeung merk kasohor lianna di Cina jeung mancanagara.

PLTMH angin RENERGY anu pohara populér di Jerman, Dénmark jeung nagara Éropa lianna; prestasi geus persetujuan ku ajen urang jeung konsumén. Sistim turbin angin geus ngalaman speed angin pisan tina leuwih 45m / s di Dénmark.

Sistim turbin angin anu cocog pikeun kebon, rumahtangga, fasilitas bisnis leutik, stasiun Telecom.

Warmly ngabagéakeun konsumén jeung babaturan ti sakuliah dunya nepi ka didatangan tur negotiate bisnis. Hayu urang gawé bareng for teu ngabantuan silih urang.

www.renergywind.com


WhatsApp Online Chat !