FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Kumaha carana sangkan hiji turbin angin sangkan listrik?

angin nu kabukti wilah buleud; ieu spins aci, nu nyambung ka generator a. A generator ngahasilkeun énérgi listrik tina enerji mékanis.

Naon ukuranana ti turbin angin kuring peryogi?

Ieu gumantung kana paménta énergi Anjeun. Mangga ngitung konsumsi listrik max Anjeun per poé. Rata-rata, imah has Amérika bakal merlukeun turbin leutik kalawan 5kw atanapi turbin 10kw.

Naon periode payback rata?

Panjang jaman payback gumantung kana turbin, kualitas angin di situs instalasi, prevailing ongkos listrik, sarta pembiayaan sarta insentif aya. Gumantung kana faktor kasebut sarta sejen, waktu nu diperlukeun nepi ka pinuh cageur biaya a turbin angin leutik bisa nyandak mana ti 6 nepi ka 30 taun.

Kumaha sistim angin leutik ngurusan?

Citatah rutin anu dilaksanakeun sakali unggal sababaraha taun a turbin urang 20 + -year lifespan. A installer profésional atanapi teknisi dilatih (biasana produsén atanapi dealer nu dijual turbin nu) mertahankeun éta turbin na munara ngaliwatan Citatah fisik, najan sabagian PLTMH bisa diawaskeun jarak jauh ti komputer imah.

Kuring kudu perencanaan idin?

pamasangan Energy Angin Leutik bisa merlukeun idin tata jeung anjeun kedah salawasna konsultasi otoritas lokal. Gemblengna, kawijakan tata nasional ngarojong ngembangkeun skala leutik Angin énergi.

Dupi PLTMH angin ribut?

Kami Angin Leutik PLTMH geus dirancang janten pisan sepi, misalna ku ngabogaan sistem drive langsung ulah gear kotak noise sarta ngaronjatkeun efisiensi. Sacara umum, angin sorangan ngajadikeun beuki noise ti turbin angin. Ieu paling saperti teu mirip nu mana wae bising ti Leutik Angin PLTMH bakal uninga di leuwih ti 30 m. noise nyaeta dina widang sabudeureun 40-50 dB (A).

7.What nanaon ngarojong tiasa nyadiakeun keur instalasi dina situs?

Sateuacan instalasi, urang gé nyadiakeun sagala manual teknis. Samentara bisa ngirim ka teknisi kana ngawaskeun instalasi.

8.How abdi tiasa milih sistem lumrah?

Lamun proyek anjeun jauh tina jaringan grid publik, teras anjeun tiasa mertimbangkeun kaluar sistem grid.

Lamun ngan mudahan pikeun ngurangan ongkos listrik, teras anjeun tiasa mertimbangkeun on Sistim grid.

Iwal éta, urang bisa nyadiakeun stasiun grid / Telecom mikro na angin sistem hibrida surya nurutkeun kaayaan béda.

9.Maybe I ngan tiasa mésér sababaraha komponén kawas agul, inverter, sarta munara?

Sumuhun, Anjeun tiasa. Sagala proyék patali, ngabagéakeun dibagikeun kalawan kami.

Iwal produksi, naon sejenna tiasa ngalakukeun?

Urang tiasa jawab desain, analisis, itungan, instalasi tur jasa.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !