kontrol calakan

sistim kontrol calakan RENERGY mangrupa sistem éléktrik calakan innovated, nganut pangalusna téhnologi kontrol turbin angin sarta combing pitch ciri turbin angin variabel. hardware utama anu ti supplier internasional pangalusna, boga kamampuan jalan stabil sarta pangabisa anti gangguan kuat. software nu adopts strategi kontrol redundancy pikeun mastikeun Sistim ngajalankeun aman tur reliably. Sistim boga extendibility kuat; eta bisa cocog jeung sagala jinis inverter brand kawentar tur modul monitor jauh. Ieu meets sarat klien ngeunaan jasa hiji-eureun.

kauntungan kontrol calakan

kauntungan kontrol calakan

perlindungan calakan:

15 edundancy ukuran perlindungan kaamanan:

  1. Yawing panyalindungan marake pikeun kakuatan ngaruksakna, kayaning ngaliwatan tegangan, leuwih ayeuna, leuwih speed puteran, leuwih hawa, tekanan low jeung saterusna;
  2. sensor panyalindungan gagalna keur tegangan, ayeuna, speed puteran, speed angin, arah angin;
  3. gagalna Sistim panyalindungan marake darurat pikeun yawing jeung kontrol pitch gagalna;
  4. perlindungan pikeun "inverter téh kaluar tina net"; eureun di leuwih speed angin; fungsi balikan deui speed angin sakumaha low jeung saterusna.

Pamaké tiasa ngawas sistem turbin angin ku internét atawa mobile sacara real waktu.

turbin angin ngawaskeun jauhyawing aktip

a.Automatic angin arah wangunna

b.Automatic untwisting

angin Sistim turbin yawing


WhatsApp Online Chat !