Renergy integrated LED street light

Pondok Description:

Pedaran produk The LED Lampu Wadahna 1.0 teh produk andalannya sarta 2018 newest lampu outdoor solar dina widang lampu surya. The Lampu Wadahna 1.0 ngagambarkeun inovasi disruptive di industri cahaya outdoor. Éta misi kami nu ngaganti cahaya outdoor tradisional di hareup. The Core Kauntungan Hiji 3.2V Input tegangan fitur ieu lampu ieu tiasa dianggo oge di cuaca goréng kawas hujan atawa poé mendung, atawa lingkungan cahaya panonpoe goréng lianna. The Core kaunggulan Dua kapang Dijieun Prod ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fwefwe szdsaf

    Panjelasan Produk

    The LED Lampu Wadahna 1.0 teh produk andalannya sarta 2018 newest lampu outdoor solar dina widang lampu surya. The Lampu Wadahna 1.0 ngagambarkeun inovasi disruptive di industri cahaya outdoor. Éta misi kami nu ngaganti cahaya outdoor tradisional di hareup.

    The Core Kauntungan Salah

    3.2V Input tegangan
    fitur ieu lampu ieu tiasa dianggo oge di cuaca goréng kawas hujan atawa poé mendung, atawa lingkungan cahaya panonpoe goréng lianna.

    The Core Kauntungan Dua

    Kapang Dijieun Produk
    efisiensi produksi jeung Ngaronjatkeun kateguhan nu.

    The Core Kauntungan Tilu

    Hadé streamline Awak Ku Performance hadé. Kusabab kapang dijieun produk, éta boga hadé streamline awakna, nu nyumbang ka poténsial prestasi produk urang
    The Core kaunggulan Opat

    Ngagunakeun High Bahan Quality
    The bahan awakna aluminium alloy.The ngecas komponén téh monocrystalline silikon (A Kelas) .The batré litium nu dipaké pikeun beus listrik nyaéta jero. Komponén éléktronik bisa ngahontal tingkat militér ..

    The Core Kauntungan Lima

    Bersinar Sadaya Peuting Long
    Urang janji yén éta bisa bersinar sadayana wengi long.Not ngan kusabab maké batré kapasitas badag tur kualitasna diimpor lampu LED, tapi ogé kami geus researched sarta dimekarkeun sistem kontrol cahaya calakan. Bisa ngadistribusikaeun nu listrik residual langkung intelligently tetep.

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    grdgre

    dqwewq

    11111

    manual produk

    The Lampu Wadahna 1.0a (Solar jalan lampu kabeh dina hiji)cwqfwq

    Dipingpin :Nichia  ( 20W, 2000lm )

    Batré: Beusi litium (30ah)

    Sél surya: silikon monocrystalline (30W)

    Beurat: 7,6 kg

    Ukuran :755 * 350 * 81

    jenis warna: hideung bodas

    hawa Kasalametan: -20 - 65 (centigrade)

    hirup produk:> 50000 (jam)

    Cahaya logika: cahaya kakuatan pinuh keur mimiti 4 jam,

    cahaya afterward calakan

    Sertifikasi kualitas :CE, RoHS

    Aplikasi: outdoor \ proyék \ jalan \ titik endah

     

    The Lampu Wadahna 1.0b (Solar jalan lampu kabeh dina hiji)222222

    Dipingpin :Nichia  ( 30W, 3000lm )

    Batré: Beusi litium (40ah)

    Sél surya: silikon monocrystalline (40W)

    Beurat: 7,8 kg

    Ukuran :755 * 350 * 81

    jenis warna: hideung bodas

    hawa Kasalametan: -20 - 65 (centigrade)

    hirup produk:> 50000 (jam)

    Cahaya logika: cahaya kakuatan pinuh keur mimiti 4 jam,

    cahaya afterward calakan

    Sertifikasi kualitas :CE, RoHS

    Aplikasi: outdoor \ proyék \ jalan \ titik endah

     

    The Lampu Wadahna 1.0c (Solar jalan lampu pamisah tipe)33333

    Dipingpin :Nichia  ( 60W, 6000lm )

    Batré: Beusi litium 80ah)

    Sél surya: silikon monocrystalline (80W)

    Beurat: 10,5 kg

    Ukuran :755 * 350 * 81( lampu )+ 755 * 350 ( panel surya )

    jenis warna: hideung bodas

    hawa Kasalametan: -20 - 65 (centigrade)

    hirup produk:> 50000 (jam)

    Cahaya logika: cahaya kakuatan pinuh keur mimiti 4 jam ,

    cahaya afterward calakan

    Sertifikasi kualitas :CE, RoHS

    Aplikasi: outdoor \ proyék \ jalan \ titik endah

     

     

    The Lampu Wadahna 1.0d (Solar jalan lampu pamisah tipe)4444444

    Dipingpin :Nichia  ( 80W, 8000lm)

    Batré: Beusi litium 120ah)

    Sél surya: silikon monocrystalline (120W)

    Beurat: 13 kg

    Ukuran :755 * 350 * 81( lampu )+ 755 * 350 ( 2 panels solar )

    jenis warna: hideung bodas

    hawa Kasalametan: -20 - 65 (centigrade)

    hirup produk:> 50000 (jam)

    Cahaya logika: cahaya kakuatan pinuh keur mimiti 4 jam ,

    cahaya afterward calakan

    Sertifikasi kualitas :CE, RoHS

    Aplikasi: outdoor \ proyék \ jalan \ titik endah

    paket

    55555

    aplikasi

    66666


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !