Kaluar-grid angin surya sarta solar hibrid Sistim catu daya

222222

Kaluar-grid angin surya sarta solar hibrid Sistim catu daya 

Gawe bareng prinsip sistem:

turbin angin jeung panel surya ngahasilkeun listrik, listrik geus dicas kana grup batré ku controller ngecas, lajeng ngaliwatan inverter, anu suplai Sistim kakuatan AC keur beban. generator solar dipaké minangka back up kakuatan, éta bakal ngamimitian nalika angin sarta solar anu cukup, ngecas kana batréna ngajaga batré.

Sistim ieu loba dipaké dimana aya kakuatan dina aréa jauh; Dina raraga ngurangan polusi pamakéan énérgi jeung lingkunganana sarta simpen ongkos, éta lumaku angin jeung listrik tanaga surya keur minuhan sarat pamakéan kakuatan. Sistim ieu bisa nyieun pamakéan pinuh ku energi anyar jeung ningkatkeun efisiensi kakuatan anyar pikeun ngurangan polusi konsumsi solar jeung lingkunganana sarta simpen énergi

Konfigurasi sistem:

pakakas

spésifikasi teknis

kuantitas

turbin angin

RW-5kW variabel pitch, DC240V

1

Munara jeung asesoris

8m, munara monopole

1

panel surya sarta bracket

5kW, nanocrystal

1

Kaluar-grid surya angin sarta solar hibrid controller

angin 5kW, 5kW surya, DC240V

1

Inverter

10KVA / DC240V / AC220V

1

Batré jeung bracket

12V / 200Ah

40

solar

5kW

1

kaunggulan sistim

 

  1. réliabilitas

Desain Modularized; ngaronjatkeun reliabiliti sistem ngaliwatan desain kaleuleuwihan, nu jaminan sistem tetep tiasa dianggo nalika salah sahiji subsistem boga gangguan.

  1. garansi catu daya alus

complementation énergi sababaraha; ngadalikeun dipeunteun kakuatan pikeun pindah solar pikeun pamakéan kakuatan nalika tanaga Sistim cukup tur Samentara éta neukteuk off beban perlu pikeun ngalegaan waktu sistem kakuatan suplai.

  1. efisiensi tinggi

Kusabab énergi primér nyaéta dubious sarta kawates, kekecapan sistem kudu treasured; Sistim nu adopts modul kakuatan IGBT jeung mode kontrol PWM pikeun ngurangan pamakéan énérgi sistem.

  1. alus scalability

Sistim ngagunakeun desain modular keur ngajamin Sistim scalability; nyadiakeun switch nambahan Sistim kapasitas kakuatan pikeun mastikeun sistem pamutahiran

  1. automation tinggi

Aplikasi Sistim sakabeh adopts cara otomatis ngadalikeun sistem jeung ngurangan kontrol manusa, lain ngan pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé ningkatkeun kaamanan sistem jeung reliabilitas

médan aplikasi

aplikasi Imah, pulo, Desa leutik, stasiun kakuatan leutik, sistem grid mikro, désa domestik, Holdings leutik, tatanén, komérsial.

studi kasus aplikasi

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


Pos waktos: Apr-03-2018
WhatsApp Online Chat !