Dina grid Sistim

44444

Dina sistem grid (atawa sistem sambungan grid) nyaeta aplikasi Sistim pang populerna ayeuna. PLTMH angin ngahasilkeun listrik alik, listrik geus beda-beda di tegangan jeung frékuénsi gumantung speed angin. Dina grid controller ngarobah listrik ieu kana ayeuna langsung tur ngatur tegangan dina hiji nilai aman tur ditarima ka dina inverter gird. Dina grid inverter bakal dikirim kabeh listrik kana jaringan grid.

Turbin angin Renergy bisa dipaké babarengan jeung daya hiji, Ginlong, SMA , Delta, El inverters.

Konfigurasi sistem :

pakakas

spésifikasi teknis

kuantitas

turbin angin

RW-5kW variabel pitch, DC400V

1

Munara jeung asesoris

8m, munara monopole

1

Dina grid controller

5kW on pamakéan grid

1

Dina grid inverter

5kW,

Kakuatan hiji PVI-6000 /

GCI-6k /

Windy budak 6000

1

kaunggulan sistim

 

  1. Taya batré, simpen ongkos.
  2. ROI tinggi (Balik deui kana investasi). Dina sababaraha tempat, waktu payback tiasa kirang ti 5years.

3. Cocog jeung kawijakan anyar nagara béda, kalawan niley ekonomis tur manfaat sosial

4. Maximizes utilization turbin angin

médan aplikasi

Sistim ieu dipaké lega pikeun imah, pabrik, désa domestik, Holdings leutik, tatanén, komérsial, stasiun kakuatan leutik, stasiun kakuatan grid mikro na sababaraha nagara nu ngidinan kakuatan angin pikeun nyambungkeun grid listrik.

studi kasus aplikasi

Dina grid studi kasus Sistim

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk


Pos waktos: Apr-21-2018
WhatsApp Online Chat !