Telecom Sistim catu daya stasiun

33333

Telecom Sistim catu daya stasiun 

PLTMH angin leutik anu solusi sampurna pikeun sektor telekomunikasi.

stasiun Telecom anu deployed dina kaayaanana sabudeureun dunya pikeun mastikeun nu infrastruktur komunikasi kacukupan. Dina kalolobaan wewengkon terpencil, sarat kakuatan pikeun stasiun ieu téh mindeng disadiakeun via Generators solar teu marahmay lingkungan, anu henteu ngan mahal mun beroperasi tapi ogé jeung kanaékan terus asupan suluh fosil, pamakéan Generators solar baris geura-giru jadi unsustainable.

PLTMH angin Renergy kalayan layanan jeung perawatan syarat low sangkan instalasi di jauh jeung hésé jasa lokasi leuwih pikaresepeun.

Aplikasi: Pikeun nyadiakeun sumber dipercaya, waragad-éféktif jeung sora lingkungan kakuatan pikeun stasiun Telecom mobile Cina di wewengkon terpencil.

Ti taun 2008, Renergy geus milu dina desain sumber daya dipercaya pikeun stasiun Telecom di wewengkon désa pikeun Cina mobile. Kalolobaan loka anyar atawa situs diropéa anu diwangun dina pagunungan jeung pasir, ieu diperlukeun ngawangun jaringan jeung perawatan bisa dibawa sepanjang waktos taun bari ngaminimalkeun kunjungan situs

Parabot konci tina sistem catu daya teh turbin Renergy Angin. Hal ieu dipaké salaku unsur utama sistem kakuatan jauh di wewengkon pedalaman. Salaku misalna, turbin ieu geus dibuktikeun sorangan leuwih sababaraha taun di extremes pisan kasar cuaca nu bisa aya dina kaler jeung kidul-kulon Cina. aréa kaler nyaeta wewengkon windy; lolobana kebon angin MW anu lokasina aya. gusts pisan kuat angin bisa lumangsung iraha wae taun, utamina salila usum tiis, sarta ieu dijieun parah alatan luhurna sarta leuwih kakeunaan lokasi luhur mana stasiun Telecom éta bisa diwangun. Ieu penting pisan yén sagala parabot dipasang di lokasi kasebut éta awét sarta dipercaya whilst merlukeun pamaliharaan minimum.  

Sistim nu geus operasional saprak 2009 sarta sistem kakuatan di situs instalasi geus dipigawé pisan ogé. Renergy dipasang ratusan sistem misalna pikeun Cina mobile. Sarta sanggeus éta, Renergy dimimitian nyadiakeun sistem misalna pikeun Cina Uni, Cina Telecom.

Sajauh, Renergy geus disadiakeun ratusan sistem misalna pikeun konsumén Telecom di Rusia, Tajikistan jeung Iran.

Gawe bareng prinsip

turbin angin jeung panel surya ngahasilkeun listrik, ngecas kana grup batré DC48 ngaliwatan 48V angin sarta hibrid controller surya, kakuatan suplai keur beban Telecom.

generator solar bisa dipaké salaku catu daya cadangan. Sistim tiasa extent nyadiakeun kakuatan AC ngaliwatan hiji grid inverter kaluar, sarta ogé sadia pikeun nyambung ka grid ngaliwatan hiji on grid inverter.

Konfigurasi sistem

pakakas

spésifikasi teknis

kuantitas

turbin angin

RW-5kW variabel pitch, DC200V

1

Munara jeung asesoris

8m, munara monopole

1

controller angin

DC48V / 100A

1

panel surya sarta bracket

5kW, nanocrystal

1

controller surya

DC48V / 100A

1

Inverter

2kVA / DC48V / AC220V

1

Batré jeung bracket

2V / 800Ah

48

Kauntungannana sistim

 

1. sambungan panel surya langkung ti

2. sambungan turbin angin langkung ti

3. Diesel generator salaku cadangan

4. fungsi MPPT Solar

5. Angin fungsi turbin MPPT

6. kakuatan Solar kontrol tegangan output

7. Angin kontrol tegangan kaluaran kakuatan

Sistim manajemén énergi 8. batré Digital

9. sistem manajemen beban calakan

10. System diagnosing sesar tur sistem ngawaskeun

Sistim mindahkeun 11. Wireless

12. Angin manajemén turbin jalan.

aréa aplikasi

stasiun Telecom, stasiun sinyal, base station GSM jeung saterusna.

studi kasus aplikasi

Telecom studi kasus stasiun

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


Pos waktos: Apr-19-2018
WhatsApp Online Chat !