Angin Sistim suplai listrik tanaga surya sarta grid hibrid

55555

 

Gawe bareng prinsip :

turbin angin jeung panel surya ngahasilkeun listrik, listrik geus dicas kana grup batré ku controller ngecas, lajeng ngaliwatan inverter, anu suplai Sistim kakuatan AC keur beban.

Lamun euweuh listrik di group adonan, inverter bakal pindah ka grid tur nuluykeun nyadiakeun kakuatan pikeun beban, Samentara éta, inverter bakal ngeusi batre kana batré tetep batré dina kaayaan alus.

S konfigurasi ystem:

pakakas

spésifikasi teknis

kuantitas

turbin angin

RW-5kW variabel pitch, DC240V

1

Munara jeung asesoris

8m, munara monopole

1

panel surya sarta bracket

5kW, nanocrystal

1

Pareum grid angin surya hibrid controller

angin 5kW, 5kW surya, DC240V

1

Pareum grid inverter kalayan fungsi grid switch

10KVA / DC240V / AC220V

1

Batré jeung bracket

12V / 200Ah

40

S kaunggulan ystem

 

Cocog jeung tempat kalawan teu stabil grid listrik.

aplikasi widang

aplikasi Imah, pulo, Desa leutik, stasiun kakuatan leutik, désa domestik, Holdings leutik, tatanén, komérsial.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala


Pos waktos: Apr-20-2018
WhatsApp Online Chat !