Surya Street Lampu RNJ-6-30WⅢ

Pondok Description:

System principle: System description: RNJ-6-30WⅢ solar street light is small intelligent off grid led street light system. This system includes solar panel, led light, lithium battery, controller, light pole and other components. This system use sunshine resources as the power, through the intelligent controller, adapt the light control and time control method to control the lighting time. Lighting time is adjustable from 1 to 13hours System parameters: Item Specification Quantity ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prinsip sistem:

    prinsip sistim

    Sistim pedaran:

    RNJ-6-30WⅢ lampu surya jalan anu leutik calakan kaluar grid dipingpin Sistim lampu jalan.

    Sistim ieu ngawengku panel surya, lampu dipingpin, batré litium, controller, kutub lampu sareng komponenana lianna.

    Sistim ieu ngagunakeun sumberdaya cahaya panonpoe salaku kakuatan, ngaliwatan controller calakan, adaptasi kadali jeung kontrol waktos metoda lampu pikeun ngadalikeun waktos pencahyaan. waktos pencahayaan nyaeta adjustable ti 1 nepi ka 13hours

    parameter sistem:

    barang

    spésifikasi

    kuantitas

    lampu LED

    kakuatan tinggi, kacaangan tinggi

    Maot-tuang aluminium + kaca bertulang tinggi

    kakuatan dipeunteun: 30w

    hawa warna: 6000K-6500K

    Dipingpin chip brand: Epistar

    1x30w

    panel surya

    Polycrystalline

    A sél kelas

    kakuatan dipeunteun: 90w

    efisiensi luhur

    Dimension: 920 * 676 * 30

    1x90Wp / 12V

    batre

    batré litium (LiCoMnNiO2)

    waterproof gabungan

    30Ah / 12V

    controller

    PWM & MPPT sadia

    kontrol lampu + kadali waktu

    fungsi panyalindungan Multi

    sertifikasi CE

    terus dianggo 3-5 poé hujan

    1x10A / 12V

    Gantar

     Panas-dip Galvanized, bubuk palapis, Tai hiang Buktina  

    jangkungna: 6m, ketebalan: 2.5

    Upper diaméterna: 60mm diaméterna Handap: 140mm

    1x6m

    Lampu panangan bracket

    Panas-dip Galvanized, Tai hiang Buktina 

    1

    Sambungan kabel sarta aksesori

    Yayasan sareng dimakamkeun bagian

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !