variabel pitch

rege

Variabel turbin pitch angin mangrupakeun produk dipaténkeun sarta pelopor di industri turbin angin. Pitch mékanisme centrifugal timer dimekarkeun dikawasa of turbin Angin ngaluyukeun pitch sabeulah handap puteran speed rotor angin, sarta tetep turbin angin di speed puteran dipeunteun. The turbin angin ngabogaan daya kaluarannana stabil sarta jalan aman tur mangrupakeun pangropéa gratis. 

QQ20150623103102

kauntungan

wates luhur rpm ieu dikawasa dina 10rpm, manajemén tepat

perlindungan sababaraha pikeun komponén konci, machining tepat


WhatsApp Online Chat !