Qingdao Krem Equipment Co, Ltd, të vendosura në Qingdao, Kinë, është një ndërmarrje Hi-tech të angazhuar në kërkimin, prodhimin, shitjen dhe konsultime teknike të sistemit të ri të vogla dhe të mesme prodhimit të energjisë elektrike të energjisë dhe të sistemit të ruajtjes së energjisë. Me të fortë R & D aftësi, sistemin e kontrollit të rreptë të cilësisë, Krem është në gjendje të ofrojë mbështetjen e teknologjisë së energjisë shërbim të plotë të ri për konsumatorët.

 

Rreth nesh

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat !