On-rrjet sistemit

44444

Për sistemin e rrjetit (ose sistemi lidhja e rrjetit) është aplikimi më i popullarizuar sistem tani. turbinat e erës të gjenerojë të alternuara të energjisë elektrike, energjia është ndryshon në tension dhe frekuencë në varësi të shpejtësisë së erës. Në kontrollues rrjetit konverton këtë energji elektrike në rrymë të vazhduar dhe rregullon tensionin brenda një vlerë të sigurt dhe të pranueshme për të inverter ngjeshet. Në rrjet inverter do të dërgojë të gjithë energjisë elektrike që në rrjetin e rrjetit.

Turbinë Krem erës mund të përdoret së bashku me fuqinë një, Ginlong, SMA , Delta, EL Inverters.

Konfigurimit të sistemit :

pajisje

Specifikime teknike

sasi

turbinë Wind

RW-5kw katran ndryshueshme, DC400V

1

Tower dhe pajisje

8 milion, kulla monopole

1

On kontrollues rrjetit

5kw për përdorimin e rrjetit

1

Në rrjet inverter

5kw,

Fuqia një PVI-6000 /

GCI-6K /

boy Windy 6000

1

Përparësitë e sistemit

 

  1. Nuk ka bateri, të ruajtur kosto.
  2. Roi lartë (Kthimi në investime). Në ndonjë vend, koha shpagim mund të jetë më pak se 5years.

3. Të përshtatshme për politikën e re të vendeve të ndryshme, me vlerë ekonomike dhe dobi shoqërore

4. Maksimizon shfrytëzimin turbinave të erës

fusha e aplikimit

Ky sistem është përdorur gjerësisht për shtëpi, fabrika, në familje, pronat rurale të vogla, bujqësore, komerciale, stacion të vogël të energjisë, stacioni mikro Power Grid dhe ndonjë vend që i lejon energjisë së erës për të lidhur rrjetit elektrik.

Aplikimi Studimi i rastit

Në rrjet rast sistemi i studimit

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Tree


Ora Post: Apr-21-2018
WhatsApp Online Chat !