Telecom stacioni i sistemit të furnizimit me energji elektrike

33333

Telecom stacioni i sistemit të furnizimit me energji elektrike 

turbinat e vogla me erë janë zgjidhje e përkryer për sektorin e telekomunikacionit.

Stacionet e telekomit janë vendosur në bollëk në mbarë botën për të siguruar një infrastrukturë të mjaftueshme të komunikimit. Në shumicën e zonë të largët, kërkesat e energjisë për këto stacione janë dhënë shpesh me anë të gjeneratorëve me antipatik mjedisin me naftë, të cilat nuk janë vetëm të shtrenjta për të vepruar, por edhe me rritjen e vazhdueshme e furnizimit me lëndë djegëse fosile, përdorimi i gjeneratorëve me naftë do të bëhet së shpejti paqëndrueshme.

Turbinat e erës Krem me kërkesat e ulët të shërbimit dhe mirëmbajtjes të bëjë instalimin në të largët dhe të vështirë për shërbimin e vende më tërheqëse.

Aplikimi: Për të siguruar një, me kosto efektive dhe ekologjikisht të shëndosha burim të besueshëm të energjisë për Kinën stacionin e telekomit celular në zona të largëta.

Nga viti 2008, Krem ka marrë pjesë në hartimin e një burim i besueshëm me energji elektrike për stacionet e telekomit në zonën rurale për China Mobile. Shumica e vendeve të reja ose përditësuar faqet janë ndërtuar mbi male dhe kodra, ishte e nevojshme që rrjeti i ndërtuar dhe mirëmbajtja mund të kryhet në çdo kohë të vitit duke minimizuar vizita

Pajisjet kryesore e sistemit të furnizimit me energji elektrike është turbinë Krem Wind. Ajo është përdorur si një element kryesor i sistemeve të energjisë të largët në zonën rurale. Si i tillë, ky turbinë ka provuar vetë mbi një numër vitesh në ekstremet shumë të vështira të motit që mund të ekzistojnë në veriperëndim dhe jugperëndim të Kinës. Zona Northwest është zona me erë; shumica e mullinjve me erë MW janë të vendosura atje. gusts shumë të forta të erës mund të ndodhë në çdo kohë të vitit, veçanërisht gjatë dimrit, dhe kjo është bërë më e keqe për shkak të lartësisë dhe më të ekspozuar vende të larta, ku stacionet telekomit ishin që do të ndërtohet. Kjo ishte e domosdoshme që çdo pajisje të instaluara në këto vende ka qenë e qëndrueshme dhe të besueshme, ndërsa kërkon mirëmbajtje minimale.  

Sistemi ka qenë funksional që nga viti 2009 dhe sistemit të energjisë në vendet e instalimit ka kryer shumë mirë. Krem instaluar qindra sistemi të tillë për China Mobile. Dhe pas kësaj, Krem filluar të ofrojë sistem të tillë për Kinën Union, China Telecom.

Deri më tani, Krem ka dhënë qindra e sistemi të tillë për konsumatorët telekomit në Rusi, Taxhikistan dhe Irani.

Parimi i punës

turbinë me erë dhe panel diellor të gjenerojë energji elektrike, të ngarkuar në grup DC48 baterisë përmes erës 48V dhe kontrollues diellore hibride, Furnizim me energji elektrike për ngarkesa të telekomit.

gjenerator dizel mund të përdoret si furnizimi me energji elektrike backup. Sistemi mund mase për të siguruar energji AC përmes një inverter jashtë rrjetit, dhe gjithashtu në dispozicion për t'u lidhur me rrjetin nëpërmjet një në rrjet inverter.

Konfigurimit të sistemit

pajisje

Specifikime teknike

sasi

turbinë Wind

RW-5kw katran ndryshueshme, DC200V

1

Tower dhe pajisje

8 milion, kulla monopole

1

kontrollues Wind

DC48V / 100A

1

panel diellor dhe kllapa

5kw, nanocrystal

1

kontrollues diellore

DC48V / 100A

1

inverter

2KVA / DC48V / AC220V

1

Bateri dhe Bracket

2V / 800Ah

48

Avantazhi i Sistemit

 

1. Multiple lidhje panel diellor

2. shumëfishtë lidhje turbinë erës

3. gjenerator dizel si backup

4. funksion diellore MPPT

5. erës funksion turbinë MPPT

6. Energjisë diellore kontrollit tensionit të prodhimit

7. Wind kontrollit të tensionit të prodhimit të energjisë

8. Digital bateri të sistemit të menaxhimit të energjisë

9. Sistemi Inteligjente menaxhimit të ngarkesës

10. Sistemi faji diagnostikimin dhe sistemi i monitorimit

Sistemi transfer 11. tel

12. Wind turbinë menaxhimit running.

Zona e aplikimit

stacion Telecom, stacioni sinjal, stacion bazë GSM dhe kështu me radhë.

Aplikimi Studimi i rastit

Telecom rast stacion studimi

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Star


Ora Post: Apr-19-2018
WhatsApp Online Chat !